Het begeleidingsteam

Sempai Siemon Sensei Dirk Sempai Antonio

De trainingen kunnen enkel doorgaan door het harde werk van vaste mensen die bereidt zijn hun vrije tijd te spenderen in het trainen, verbeteren en begeleiden van de leden.

Naast Sensei Dirk die onze karate club leidt, staat er een hele groep Sempai’s klaar om bij te springen waar nodig. Deze groep probeert zowel op als langs de mat een handje bij te steken.

Philippe Schapmans
Zo helpt sempai Phillipe S. geregeld bij de jeugdtrainingen en kan je hem aanspreken wanneer je een nieuw karatepak wilt bestellen.

Clubmails worden dan weer meestal verstuurd door Sempai Siemon.


Salah

Als je na tijdje trainen zin krijgt om competitie te gaan doen kan je Sempai Salah eens aan zijn mouw gaan trekken.

 Wanneer je niet zeker bent wie van de twee wie is tijdens de training is het een grote kans dat het Sempai Andreas en Joachim zijn. Waarmee je natuurlijk nog steeds de juiste naam niet weet...

 

Naast de eerdergenoemde Sempai’s kan onze club nog rekenen op enkele geëngageerde leden en zwarte banden zoals: Arnout, Phillipe M., Sylvie die zowel tijdens de trainingen als achter de schermen een handje helpen.

De trainers

Sensei Dirk

Sensei Dirk leidt de trainingen in goede banen met een afwisselend programma van kata, kumite, kihon enz.

... meer

Sempai Antonio

Zonder de hulp van Sempai Antonio had Sensei Dirk maar de helft kunnen bereiken van het potentieel van Koenso.

... meer

Siemon

De voorliefde van Siemon voor actie is algemeen bekend. De opwarmingen en kihon worden dan ook dikwijls op een iets hogere snelheid gebracht .

... meer

Club API

Kim Geelen

Als je een probleem hebt dat je niet direct wenst te delen met een van de trainers kan je Kim Geelen aanspreken, onze club API ( aanspreekpunt integriteit)

... meer