Sempai Antonio

Sempai Antonio

Antonio vond het idee van karate maar niets en bleef dus gretig verder basketten. Na eens een training bijgewoond te hebben van de zelfverdediging in het I.L.O., op aanraden van zijn broer, werd hier de microbe geplant die leidde naar de weg van karate.

Sempai Antonio schakelde mee over naar de Universitaire karateclub te Leuven en de Goju-Ryu. Hij richtte mee Koenso op.

Na meer dan 37 jaar aan de zijde van Sensei Dirk te staan werd het stilaan tijd voor zijn vierde dan. Sinds 2 april 2018 is hij daar nu de trotse eigenaar van. Hij behaalde zijn nieuwe graad op de stage ter gelegenheid van de 45e verjaardag van de Okinawa Goju-Ryu Karate-do Kyokai Espana te Murcia, Spanje.

Telkens wanneer er iets moet gebeuren of er wordt iets georganiseerd voor de leden van Koenso, dan is hij een drijvende kracht achter de schermen. Zo is het vooral aan hem te danken dat we jaarlijks ons familieweekend kunnen beleven.

De trainers

Sensei Dirk

Sensei Dirk leidt de trainingen in goede banen met een afwisselend programma van kata, kumite, kihon enz.

... meer

Sempai Antonio

Zonder de hulp van Sempai Antonio had Sensei Dirk maar de helft kunnen bereiken van het potentieel van Koenso.

... meer

Siemon

De voorliefde van Siemon voor actie is algemeen gekend. De opwarmingen en kihon worden dan ook dikwijls op een iets hogere snelheid gebracht.

Club API

Kim Geelen

Als je een probleem hebt dat je niet direct wenst te delen met een van de trainers kan je Kim Geelen aanspreken, onze club API ( aanspreekpunt integriteit)

... meer