Trainingsdagen

We trainen twee (en sommigen drie) maal per week.
Eerst de jeugd (8 tot 16 jaar), gevolgd door de volwassenen.

De jeugdtraining is steeds een uur en de volwassenentraining duurt anderhalf uur op dinsdag en twee uur op zaterdag.
Ouders die hun kinderen laten trainen mogen mee doen bij de jeugd na inschrijving.

De trainingen op dinsdag en zaterdag lopen het ganse jaar door, enkel als de sporthal sluit wegens officiële feestdagen nemen wij ook even vrij.

Op donderdag trainen de gevorderden (groene band en hoger, 14j+), echter enkel na uitnodiging door de trainers. De donderdagtrainingen gaan niet door tijdens schoolvakanties.

Trainingsuren:

Jeugd Volwassenen Op uitnodiging
Dinsdag 19h30 - 20h30 20h30 - 22h00
Donderdag 19h30 - 21h00
Zaterdag 10h00 - 11h00 11h00 - 13h00

Inschrijvingen

Geïnteresseerden kunnen drie gratis trainingen meedoen vooraleer te beslissen.

Voor deelname aan een proeftraining volstaat sportieve kledij (geen metaal) en eventueel een flesje water. We trainen op blote voeten op de judomatten van de gevechtssportzaal. Je kan ons vooraf contacteren per email of gsm, of aanwezig zijn bij de start van een training en iemand met zwarte of bruine band aanspreken om verder geholpen te worden.

Download de INSCHRIJVINGSKAART, (door op deze link te clicken) voor je proeftraining en breng die ingevuld mee, de Karate Vlaanderen garandeert de verzekering tijdens de proeftrainingen.
De gegevens zijn nodig indien we de sportverzekering op de hoogte moeten brengen tijdens de proeftrainingen.
Als je je wenst aan te sluiten wordt deze informatie, na betaling van de verzekering en lidgeld, gebruikt om je aansluiting bij Karate Vlaanderen en de OGKKB in orde te brengen.

Het al of niet aanvaarden van nieuwe leden zal gebeuren door de clubhouder in samenspraak met het clubbestuur in functie van de beschikbare plaats en het aantal actieve leden.

Verdere info kan je krijgen op de trainingen of bij onze secretaris of sensei.
Je kan onze contactgegevens hier vinden.

Hoeveel moet je betalen per jaar?

Ons jaargeld omvat het lidgeld van de club, aansluiting bij Karate Vlaanderen, inclusief sportverzekering en aansluiting bij de OGKKB.

Kledij

Een karate-gi, handbescherming, en crest (logo) van de OGKKB, kan je langs de club aankopen. De gekleurde gordels moet je echter verdienen door te trainen en te bewijzen dat je er klaar voor bent tijdens onze nationale OGKKB examens.
De club krijgt een korting die integraal naar de aankoper gaat, jijzelf dus. Je kan bij de meeste sportwinkels ook een korting krijgen op basis van je Karate Vlaanderen lidmaatschap indien je liever zelf op zoek gaat.

Waar gaan de trainingen door?

Al onze trainingen gaan door aan het zwembadcomplex te Kessel-lo. Hier hebben we de gevechtsportzaal (judozaal net na de portiersloge rechts) ter beschikking. Het tweede lesuur voor de volwassenen op zaterdag kan doorgaan in de spiegelzaal tegenover de judozaal.

Het adres:

Stadionlaan 4
3010 Kessel-lo

Route

Zij die meer van het sportievere vervoer kiezen, kunnen vanuit Leuven, langs de Bondgenotenlaan, onder het station door, of over de fietsersbrug.