Trainingsdagen

Onze trainingen gaan twee maal per week door. Eerst de jeugd (8 tot 16 jaar), gevolgd door de volwassenen. De jeugdtraining is steeds een uur en de volwassenentraining variëert tussen anderhalf uur en twee uur. Ouders die hun kinderen laten trainen mogen mee doen bij de jeugd na inschrijving.

De uren zijn als volgt:

Training Jeugd Volwassenen
Dinsdag 19h30 - 20h30 20h30 - 22h00
Zaterdag 10h00 - 11h00 11h00 - 13h00

Inschrijvingen

Geïnteresseerden kunnen een gratis training meedoen vooraleer te beslissen.

Voor deelname aan een proeftraining volstaat sportieve kledij en eventueel een flesje water. Je kan ons vooraf contacteren per email of gsm, of aanwezig zijn bij de start van een training en iemand met zwarte of bruine band aanspreken om verder geholpen te worden.

Het al of niet aanvaarden van nieuwe leden zal gebeuren door de clubhouder in samenspraak met het clubbestuur, in functie van de beschikbare plaats en het aantal actieve leden.

Verdere info kan je krijgen op de trainingen of bij onze secretaris of sensei : Contacteer ons op

Deze kaart moet worden ingevuld bij elke nieuwe inschrijving.

Waar gaan de trainingen door?

Al onze trainingen gaan door aan het zwembadcomplex te Kessel-lo. Hier hebben we de gevechtsportzaal (judozaal net na de portiersloge rechts) ter beschikking. Het tweede lesuur voor de volwassenen op zaterdag gaat door in de spiegelzaal tegenover de judozaal.

Het adres:

Stadionlaan 4
3010 Kessel-lo

Route

Zij die meer van het sportievere vervoer kiezen, kunnen vanuit Leuven, langs de Bondgenotenlaan, onder het station door.