Sensei Dirk

Begonnen op 18 jarige leeftijd bij de zelfverdediging in het I.L.O., waar hij Antonio en Martien leerde kennen, week Dirk na een tijd uit naar de universitaire karate club te Leuven.

Na enkele jaren training aan het I.L.O. te Leuven, besloot zijn Sensei om een andere weg te bewandelen en zo kwam hij dan terecht bij het Goju-Ryu.

In 1994 werd Koenso Herent opgericht. Deze kleine club trainde in de inkomsthal van een school, waar geen douches of kleedkamers waren. De spartaanse omstandigheden waren onvoldoende om onder andere Siemon van de trainingen weg te houden.

Deze locatie bleek toch niet optimaal te zijn voor de ontwikkeling van Koenso en de periode die volgde werd een zwerftocht van locaties, maar de harde kern bleef trouw en volgde mee. Na een jaartje of twee belandde Koenso eindelijk op zijn vaste stek, het sportcomplex van Kessel-Lo.

Op dit moment is dit de plaats waar Koenso nog steeds te vinden is.

Sinds de Europese Gasshuku in Murcia in 2023 is sensei Dirk de trotse houder van zijn zesde dan.

De trainers

Sensei Dirk

Sensei Dirk leidt de trainingen in goede banen met een afwisselend programma van kata, kumite, kihon enz.

... meer

Sempai Antonio

Zonder de hulp van Sempai Antonio had Sensei Dirk maar de helft kunnen bereiken van het potentieel van Koenso.

... meer

Siemon

De voorliefde van Siemon voor actie is algemeen gekend. De opwarmingen en kihon worden dan ook dikwijls op een iets hogere snelheid gebracht.

Club API

Kim Geelen

Als je een probleem hebt dat je niet direct wenst te delen met een van de trainers kan je Kim Geelen aanspreken, onze club API ( aanspreekpunt integriteit)

... meer